Je bent actief en wilt graag een actieve vakantie. Maar wat ga je doen? Mountainbiken, langlaufen of hiken. Wat je ook gaat het doen, het wordt ongetwijfeld een fantastisch avontuur. Om je een beetje inspiratie mee te geven hebben we 8 actieve vakantiereizen voor jou op een rij gezet.

1Sneeuwwandelen in de Harz

Voor de individuele sneeuwliefhebber is hotel Kräuterhof in de Harz ideaal voor een korte wintervakantie. Op korte reisafstand van Nederland ligt de sfeervolle Kräuterhof in een winters web van loipen en goed gemarkeerde winterwandelroutes…..

Meer info

2Mountainbiken in SudTirol

Mountainbike vakantie door de Dolomieten, het mooiste kalkmassief van de Alpen. Maak pittige MTB-tochten over onverharde wegen en paden in het Parco Naturale Fanes-Sennes met zijn rijkdom aan beschermde planten en dieren….

Meer info

3Wandelrondreis vanuit wildernisblokhutten

‘Into the Wilderness’ is het motto van deze avontuurlijke reis in Alaska. Middels gegidste dagwandelingen, optionele bootexcursie, kano- en zeekajaktocht en bijzondere ‘wildlife’ excursies maak je kennis met het hoge noorden….

Meer info

4Vogelreis in Cyprus

In de tweede helft van april, als de vogeltrek in het oostelijke Middellandse Zeegebied op haar hoogtepunt is, wordt Cyprus door meer dan 200 vogelsoorten als rust- en foerageerplek gebruikt, op de lange weg van Afrika naar het noorden. De stuwmeren zijn dan gevuld, de moerassen vol insectenleven en voedsel….

Meer info

5Actieve gezinsvakantie in Oostenrijk

Avontuurlijk en actieve gezinsvakantie in Tirol, vanuit een zeer kindvriendelijk hotel met veel huisdieren. Lekker klauteren in de boomtoppen, spetterend door een kloof struinen en raften in een rubberboot op de Inn….

Meer info

6Fietsen van Amsterdam naar Parijs

Vanaf de Amsterdamse grachten fietsen tot de Eiffeltoren in Parijs. Deze twee wereldsteden vol met geschiedenis, musea en wereld beroemde gebouwen zijn het begin en eindpunt van uw reis door 3 verschillende landen….

Meer info

7Langlaufen in Finland

Een echte trektocht in het noordoostelijke grensgebied tussen Finland en Rusland. Langlauf in dit verlaten taigagebied, waar slechts hier en daar een boerderij ligt, over een vers getrokken loipe van Hossa langs de Russische grens naar het zuiden….

Meer info

8Wandelvakantie door de Nationale Parken van Bulgarije

Wandelvakantie naar drie van de meest ongerepte natuurparken van de Balkan. Eerst bezoekt u het Central Balkan National Park met zijn bloemenrijke bergkammen en uitgestrekte bossen waar wolven en beren nog vrij ronddwalen….

Meer info

Jouw ideale reis nog niet gevonden?

Ben je wel enthousiast geraakt van bovenstaande 8 Inspirerende actieve vakanties maar staat jouw ultieme vakantie er nog niet bij, kijk dan eens op onze reiszoeker. Meer dan 800 actieve vakantiereizen, er zit vast een voor je tussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.