Zonder samenwerking geen succes!

OutdoorInfo is hét grootste outdoor platform van Nederland dat inspireert en informeert over actief outdoor. We schrijven over inspirerende outdoor bestemmingen, avontuurlijk outdooractiviteiten zoals hiken, mountainbiken, wandelen, kajakken en klimmen. Daarnaast geven we informatie over buitensportmaterialen in de vorm van koopgidsen en product reviews en.

vergroot het succes van uw onderneming door een gerichte online benadering

Met duizenden bezoekers per maand is OutdoorInfo een zeer interessant platform voor ondernemers die zich specifiek op de outdoor doelgroep willen richten.

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN Vergroot jouw omzet, naamsbekendheid en klantenkring met één van onderstaande advertentie producten

Sponsored Blog of advertorial met een verhaal

Vertel het verhaal van het product in een advertorial met meer nieuwswaarde en een hogere doorklik ratio dan gewone advertenties.

Online advertentie bannering in diverse formaten

Wij verzorgen een effectieve online advertentie op onze website om jouw merknaam te vergroten en klanten beter te bereiken. Meerdere banner formaten mogelijk.

Een hogere conversie door onafhankelijke product reviews

Voor distributeurs en fabrikanten verzorgen wij product reviews van nieuwe producten. Wij geven eerlijke en onafhankelijke informatie aan potentiële consumenten.

Jouw boodschap direct aan 1800 nieuwsbrief abonnees

Maandelijks sturen wij onze outdoor fans een online nieuwsbrief boordevol avontuurlijke verhalen, nieuwe producten en interessante blogs.

Jouw actieve vakantie reizen op onze (dochter-) site

Reisorganisaties bieden wij de mogelijkheid om reisproducten via onze website te promoten. Genereer meer leads en meer omzet!

Bereik nog meer klanten via onze social media

Start een advertentiecampagne op social media zoals Facebook, Instagram of Twitter en bereik altijd de juiste doelgroep met doeltreffende advertenties.

Meer informatie

Wil je meer weten over een bepaalde advertentie vorm of wil je een concreet voorstel? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.