Dit zijn de beste opblaasbare tenten voor 4 personen van 2024

Beste 4-persoons opblaasbare tent

Met een opblaasbare tent voor 4 personen wordt het opzetten van de tent een fluitje van een cent. Daarbij kost het weinig tijd en kun je je snel focussen op leukere kampeeractiviteiten. Maar hoe vind je de beste 4 persoons opblaastent voor jouw volgende kampeervakantie? Ga je voor een hele grote opblaastent of juist een kleintje? En moet hij van polyester zijn of van technisch katoen? Om je te helpen een goede keuze te maken, hebben we de beste opblaastenten voor 4 personen van 2024 voor je verzameld in een top 10.

Dit zijn de beste 4-persoons opblaasbare tenten van 2024

In de top 10 4-persoons opblaasbare tenten zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 5 beste 4-persoons opblaasbare tenten van 2024 uitgelicht

1. Quechua Opblaasbare Kampeertent 4 personen

De Quechua Opblaasbare Kampeertent biedt comfort en gemak voor een groep van 4 personen 👨‍👩‍👧‍👦. De tent heeft een snel opzetbaar systeem waardoor je binnen enkele minuten de tent kunt opzetten. De tent is voorzien van 1 slaapcompartiment en een grote voortent waar je gemakkelijk kunt zitten en spullen kunt opbergen. Het materiaal van de tent is waterdicht en biedt bescherming tegen UV-straling.

De ventilatieopeningen zorgen voor voldoende luchtcirculatie en voorkomen condensvorming 🏕️. Daarnaast is de tent ook voorzien van muskietengaas zodat je zonder zorgen kunt genieten van de buitenlucht. Een ideaal tent voor een kampeervakantie met het gezin of vrienden.

Bekijk de Quechua Opblaasbare Kampeertent 4 personen bij deze vertrouwde webshops:


2. Kampa Hayling 4 Air tunneltent

€474,00
op voorraad
sinds 1 maart 2024 19:28
Amazon.nl

Ook de Kampa Hayling 4 Air tunneltent is een prima keuze als je op zoek bent naar een goede opblaasbare tent voor 4 personen. Je pompt de luchtslangen gemakkelijk en snel op met de meegeleverde handpomp. De tent heeft 2 slaapcabines van elk 130 x 210 cm groot. De tussenwand zit vast met haakjes en kun je eenvoudig verwijderen als je liever één groot slaapcompartiment wilt. 

De voortent is 190 x 280 cm groot en de tent heeft een hele grote luifel van 200 cm diep. Hier kun je gemakkelijk met z’n vieren onder zitten als het weer wat minder is of als de zon erg fel schijnt. Verder heeft de tent zowel een voor- als zij-ingang en is hij voorzien van grote vensters voor extra daglicht. ‘s Avonds kun je ze eventueel afdekken met de geïntegreerde gordijnen. Aan de achterkant van de tent is een grote ventilatieopening voorzien en de deuren hebben een dubbele laag met muggengaas. Zo kan de tent lekker doorwaaien zonder dat je bezoek krijgt van muggen en andere insecten. 

Bekijk de Kampa Hayling 4 Air tunneltent bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €474,00 Bekijken
Laatste Amazon prijs update was op: 1 maart 2024 19:28

3. Quechua Kampeertent 4 personen air seconds

De Quechua Kampeertent 4 personen air seconds 👨‍👩‍👧‍👦 is een snelle en gemakkelijk op te zetten tent. De tent is geschikt voor mensen die graag gaan kamperen met 4 personen en biedt voldoende ruimte voor bagage. Het opzetten van de tent kan in slechts enkele seconden dankzij het luchtsysteem. Daarnaast is de tent waterdicht en goed geventileerd, wat zorgt voor een comfortabel verblijf tijdens het kamperen. De tent beschikt over een voordeur en een zijdeur, en heeft een hoogte van 1,85 meter, waardoor er voldoende ruimte is om rechtop te staan.

Met de Quechua Kampeertent 4 personen air seconds 🏕️ is het kamperen een stuk gemakkelijker geworden. Dankzij het opblaasbare systeem is de tent binnen enkele seconden opgezet, wat tijd bespaart en het kampeerproces veel makkelijker maakt. Bovendien is de tent ruim genoeg voor 4 personen en biedt het voldoende opbergruimte voor bagage. Dankzij de goede ventilatie en waterdichte eigenschappen blijft het binnen droog en comfortabel. De tent is geschikt voor mensen die van gemak houden en snel willen genieten van het kampeerleven met 4 personen.

Bekijk de Quechua Kampeertent 4 personen air seconds bij deze vertrouwde webshops:


4. Quechua 4 persoons Opblaasbare Tent

De Quechua 4 persoons Opblaasbare Tent is een ruime en handige tent voor kampeerders die graag snel en gemakkelijk willen opzetten 🏕️. De tent heeft een opblaasbaar frame, waardoor je geen gedoe meer hebt met tentstokken. Het opzetten van de tent duurt slechts enkele minuten en het afbreken gaat even snel. De tent heeft een waterdicht buitendoek en biedt voldoende ventilatie door de gaasramen. Met een hoogte van 1,85 meter en een vloeroppervlak van 4,2 vierkante meter biedt de tent genoeg ruimte voor vier personen en hun bagage. Daarnaast heeft de tent twee aparte slaapruimtes en een gemeenschappelijke ruimte.

De tent is geschikt voor vier personen 👨‍👩‍👧‍👦 en biedt voldoende ruimte voor hun bagage. Het opzetten van de tent is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. De tent heeft een waterdicht buitendoek en biedt voldoende ventilatie door de gaasramen. Daarnaast heeft de tent twee aparte slaapruimtes en een gemeenschappelijke ruimte, waardoor je genoeg privacy hebt.

Bekijk de Quechua 4 persoons Opblaasbare Tent bij deze vertrouwde webshops:


5. Redwood Arco 300 Air Tunneltent

De Redwood Arco 300 Air Tunneltent is de beste goedkope opblaasbare tent voor 4 personen. Deze praktische groene opblaastent heeft een vloeroppervlakte van 14,1 m2 en een stahoogte van 190 cm. Hij is heel gemakkelijk op te pompen met de meegeleverde handpomp en haringen en scheerlijnen. De Arco 300 Air heeft één grote slaapcabine van 240 x 215 cm waardoor je er 4 slaapmatjes van 60 cm in kwijt kunt. Het slaapcompartiment is dus iets kleiner dan de andere opblaasbare tenten voor 4 personen in deze lijst.

De opblaastent van Vrijbuiter heeft een tentdoek van polyester met een waterkolom van 3.000 mm. Hierdoor is hij goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Verder heeft hij verschillende ventilatieopeningen en een kuipvormig grondzeil. De transparante vensters zorgen voor daglicht en kunnen ‘s avonds afgedekt worden met de gordijntjes.

Bekijk de Redwood Arco 300 Air Tunneltent bij deze vertrouwde webshops:


Hoe werkt een opblaasbare tent voor 4 personen?

Een opblaasbare tent voor 4 personen maakt geen gebruik van traditionele tentstokken van bijvoorbeeld aluminium of glasfiber, maar beschikt over luchttunnels. Je vult de tunnels eenvoudig met lucht om de tent op te zetten. Hij krijgt hierdoor automatisch de juiste vorm en je hoeft dus niet meer uit te zoeken welke tentstok waar moet. Je moet hem vaak nog wel even op spanning zetten met scheerlijnen en tentharingen. We hopen dat je na het lezen van dit artikel een goed 4 persoons opblaasbare tent hebt gevonden.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.