Bloggers gezocht

Ben jij een actieve buitensporter of avontuurlijke globbetrotter en wil jij jouw outdoor ervaringen delen? Kom ons redactieteam dan versterken. bloggers gezocht

De missie van OutdoorInfo.nl is om mensen te verleiden het buiten leven te ervaren door middel van inspirerende, nuttige en mooie verhalen over mensen, plaatsen, avonturen, uitrusting en kleding , trends en gebeurtenissen die past bij een actieve, outdoor levensstijl. Wij vinden het geweldig dat onze artikelen bijdragen aan het plezier van onze lezers. Wil jij daar ook een rol in spelen en gaat schrijven je makkelijk af? Meld je dan aan als blogger!

Meld je nu aan!

Leuke dat jij ons team komt versterken!

Nadat we jouw mail hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We geven je dan wat extra informatie over de werking van de website en helpen je uiteraard even op weg door je enkele handreikingen te bieden met betrekking tot waar je bij het schrijven van een blogartikel allemaal op moet letten. Kan je niet wachten? Bekijk dan alvast de volgende tips voor het schrijven een goed blogartikel.

Wat bieden wij jou?

  • Bloggers die met regelmaat schrijven belonen wij uiteraard! Niet met geld maar wel met leuke outdoor gadgets, kortingsvouchers, etc.
  • Jouw artikel wordt door duizenden personen in Nederland en België gelezen. Niet alleen via de website maar ook via onze andere social media kanalen zoals facebook en twitter.
  • Jouw artikel wordt altijd voorzien van naamsvermelding + je biografie vermelding onderaan het artikel. Extra goed voor naamsbekendheid en expertisestatus!
  • Een backlink naar je eigen website als je die hebt. Goed voor de google vindbaarheid
  • Artikelen worden meegenomen in de e-mail nieuwsbriefservice die we aan duizenden lezers aanbieden.
  • Auteurs van OutdoorInfo.nl zien vaak een toename van bezoeken op hun eigen website.
  • Maar het allerbelangrijkste wat wij auteurs kunnen bieden is het gevoel actief bij te dragen om mensen te verleiden het buiten leven (nog meer) te ervaren.

Wie kan zich aanmelden?

  • Iedereen kan zich aanmelden! Wel vinden we het belangrijk dat bloggers een persoonlijk verhaal schrijven.
  • Je kunt eenmalig een bijdrage leveren of met enige regelmaat een artikel schrijven. Uiteraard altijd zonder enige verplichting.