Schrijvers gezocht

schrijvers gezochtIn het bijhouden van een online outdoor magazine gaat heel wat tijd zitten. Om de nieuwsberichten vers te houden en met inspirerende reisverhalen te blijven komen, heeft OutdoorInfo Magazine hulp nodig. Misschien iets voor jou? Join OutdoorInfo!

Schrijvers gezocht

Hou je van actief outdoor én van schrijven? Dan nodigen wij je uit om mee te schrijven voor OutdoorInfo Magazine. Samen kunnen we deze website laten uitgroeien naar hét online outdoor magazine voor Nederlandse en Vlaamse onafhankelijke outdoor liefhebbers en actieve reizigers. Publiceren wij jouw artikel(en), dan krijg je natuurlijk een eigen vermelding bij het artikel. Hierin kunnen wij linken (dofollow) naar jouw persoonlijke website of die van je werk/bedrijf.

De vereisten

Wij willen niet te veeleisend worden. We zijn allang blij als je mee wilt helpen, maar we hebben toch even een checklist gemaakt. Eigenlijk zijn ze logisch:

  • Je schrijft graag en leuk.
  • Je vindt het niet erg als wij redigeren.
  • Je hebt geen dubbele agenda.
  • Je plaatst geen commerciële links in je artikelen.
  • Je gebruikte je eigen foto’s of rechtenvrije foto’s van anderen.

Wat je ervoor terugkrijgt

Ondanks de advertenties op deze site, zijn de inkomsten te laag om jou financieel te kunnen belonen voor je hulp. Het bijdragen aan OutdoorInfo Magazine moet dus echt iets zijn dat je wílt. Misschien omdat je graag jouw outdoor verhaal met de wereld wilt delen, jouw unieke visie op outdoor wilt prijsgeven, of omdat je graag de eerste stappen zet naar een carrière als journalist, copywriter of auteur. Wel ontvangen wij regelmatig producten ter review die wij mogen weggeven, kaartjes voor outdoor evenementen en leuke goodies. Grote kans dus dat deze met jou delen als de samenwerking bevalt!

Jouw voordelen

Bouw een uitgebreid portfolio op dat altijd online blijft, handig als je in de toekomst de stap maakt om fulltime schrijver of reisjournalist te worden. Uiteraard kunnen je toekomstige opdrachtgevers dan referenties over jou bij ons opvragen. Voor een vermelding op je CV van dit vrijwilligerswerk hoef je je dus niet te schamen. Integendeel!

We werken niet met deadlines of verplicht aantal artikelen per tijdsbestek. Je bent vrij te schrijven over de onderwerpen die je wilt, wanneer je wilt.

Meld je aan!

Interesse? Stuur ons een kort mailtje via onderstaand formulier om jezelf aan ons voor te stellen. Welke info mis je op Reishonger? Waar zou je graag over schrijven? Dan zorgen wij ervoor dat jij een account krijgt op ons systeem en aan de slag kunt.