De 3 voordelen van tv op de boot!

De 3 voordelen van tv op de boot!

Dit artikel is tot stand gekomen met Digitenne.

De wind in jouw haren en een frisse neus halen. Heerlijk als jij gaat reizen met de boot. Wil jij onthaasten? Reizen per boot is het ultieme genot van slow travel. Veel mensen willen niets anders dan vakantie vieren op een boot. Groot gelijk als je weet hoeveel vrijheid erbij komt kijken. Trek met een zeilschip van haven naar haven om af en toe een excursie op het land te doen. Hoe zorg jij dat je niets van jouw favoriete tv-programma’s mist? Wij noemen drie voordelen van tv kijken op de boot.

1: tv met prachtig uitzicht

Stap aan boord en je reis begint. Een reis met de boot wordt vaak omarmt door de charme en de mooie uitzichten. Je krijgt dan ook gelijk het ultieme vakantiegevoel. Je ziet verschillende landschappen en kustdorpen. Ben je na een lange dag zeilen toe aan een beetje ontspanning? Plof dan neer voor de tv. Je kunt namelijk door een tv-signaal draadloos tv kijken. Met de ontvanger ontvang jij een signaal op je tv-ontvanger. Je kunt tv-kijken waar je maar wilt! Mocht jij nog meer avontuur willen opzoeken. Dan kun je natuurlijk ook een film kijken.

2: goedkoper reizen

goedkoper reizen

Ga jij voor goedkoper reizen? Het vervoer per boot is vaak goedkoper en comfortabeler dan reizen per vliegtuig, auto of trein. Hoe komt dit? Simpel, je doet iets langer over de reis en je hebt meer ruimte. Het reizen met een boot, zoals een zeilschip, is dan ook een stuk duurzamer dan andere manier van transport. Maak het reizen nog goedkoper met tv op de boot. Je kunt dankzij digitale tv namelijk tv kijken voor een vaste lage prijs!

3: verbreed je horizon

Wist je dan reizen met de boot praktisch is. Je kunt veel plekken alleen per boot bereiken. De Waddeneilanden zijn bijvoorbeeld alleen per boot bereikbaar. Wil je naast deze ontdekkingen op de hoogte blijven van al het nieuws in de wereld, van jouw favoriete tv-programma’s of sportwedstrijden? Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of door de kanalen, met digitale tv kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.