Engholm Huskey Farm – Een Parel in Noord Noorwegen

engholm huskey

Heerlijk tot rust komen in een unieke sfeer en een ongerept landschap

Een “andere plaats”. Zo kan je Engholm’s Husky Farm noemen. De gehele accommodatie bestaat uit 9 losstaande lodges, welke in de klassiek Noorse lodge style zijn opgezet. De gehele accommodatie net buiten het Noorse Karasjok ligt boven de poolcirkel en biedt in de winter een prachtige gelegenheid om het Noorder Licht te aanschouwen.

engholm huskey farm

Het gehele project is het geesteskind van de eigenaar van Sven Engholm die de ontwikkeling in de jaren ’70 is gestart. Zijn doel was (en is nog steeds) om bezoekers van over de hele wereld de kans te geven om het prachtige landschap en de intieme reizen per hondenslee te beleven.

Dus of nu een wintersafari wil ondernemen, de Aurora Borealis wilt zien of in de zomer prachtige wandelingen wilt maken door het ongerepte en uitgestrekte landschap, dan is Engholm Huskey Farm de ideale uitvalsbasis.

Engholm Huskey Farm Boeken?

Wil je meer weten over Engholm Huskey Farm over direct boeken, kijk dan verder op TripAdvisor.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.