Haglöfs Spitz Jacket | Stevig jack voor backpackers

Haglofs Spitz Jacket

Haglöfs Spitz Jacket, speciaal gemaakt voor het dragen van rugzakken

Haglöfs introduceert het nieuwe Spitz Jack. De bekende klassieker in de buitensportwereld heeft een ergonomische update gehad. Het lichtgewicht jack is wind- en waterdicht en aangepast voor het dragen van rugzakken en klimgordels. Op slijtgevoelige plaatsen zoals schouders en heupen is de jas verstevigd voor extra duurzaam gebruik. Kortom, een mooi en comfortabel outdoorjack waar je jarenlang plezier van hebt.

Door het gebruik van het slijtvaste 3-laags Gore-Tex Pro membraan is de jas bestand tegen alle weersomstandigheden. Het Spitz Jacket heeft een technische snit zodat hij niet in de weg zit als je een klimgordel of een rugzak draagt. Daarnaast zijn er veel zakken aanwezig om je waardevolle spullen in op te bergen. Deze zijn zodanig geplaatst dat je er bij het dragen van een rugzak altijd bij kunt.

Haglofs Spitz Jacket
De 4 nieuw heren en damesmodellen

Recco-reflector

Het jack heeft nu ook een Recco-reflector zodat men je kan vinden als je onder de sneeuw ligt. De ritsen zijn gelamineerd en de capuchon kan in combinatie met een helm worden gedragen. Deze heeft een verstevigde klep, zodat je ook met slecht weer goed zicht blijft houden.

Informatie

De Haglöfs Spitz Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 550. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.