Kamperen Met Kinderen

Coleman tenten

Ruimte en rust met de tenten van Coleman

Kamperen met kinderen… Het is één van de leukste ervaringen als het over gezinsvakanties gaat. Samen op avontuur, de natuur in en genieten van het buitenleven. Geen wonder, dat steeds meer families kiezen voor een vakantie met de tent, maar dan wel kamperen in optimaal comfort. Dankzij Coleman’s innovaties is een dergelijk verblijf niet langer onbeholpen, want een ontspannen vakantie met kinderen begint bij een goede nachtrust en praktische functionaliteiten.

Oak Canyon 6

Oak CanyonDe Oak Canyon 6 familietent vormt het perfecte model voor een vakantie met een groot gezin. Deze ruime tent met lichte leefruimtes behoort tot Coleman’s BlackOut Bedroom®-range. Het speciaal ontworpen tentdoek van de twee slaapcabines (ook om te zetten tot drie aparte ruimtes) blokkeert tot 99% van het daglicht in de slaapcabines. Niet alleen ideaal voor wie van uitslapen houdt, maar ook uitermate praktisch voor jonge kinderen, die nog een middagdutje doen. De buitentent met een waterkolom van 4500 mm en het volledig geïntegreerde grondzeil zorgen gezamenlijk voor voldoende bescherming bij regen, zodat het hele gezin de nacht droog door komt. Alle stoffen zijn brandvertragend en voor extra veiligheid zorgen de ritsstoppen op de tentdeuren ervoor dat de ritsen altijd binnen handbereik blijven in geval van nood, ook voor kinderen. De Oak Canyon 6 is verder behandeld met Coleman’s UVGuard™, wat een zonbescherming van SPF 50 tegen uv-straling biedt. Met de betrouwbare tentstokken van zowel glasvezel als staal is de tent eenvoudig op te zetten. Zo komt het hele gezin gegarandeerd weer uitgerust thuis van vakantie.

 

Air Valdes 4

Air ValdesMet een luxe leefruimte en twee riante slaapkamers is de Air Valdes 4 dé tent voor een ontspannen kampeertrip met het gehele gezin. Dankzij Coleman’s revolutionaire FastPitch™ -technologie staat deze grote tent vlot en is deze zelfs door één persoon in enkele minuten op te zetten, te danken aan een innovatief systeem van opblaasbarestokken. Behoefte aan een lange nacht? Of moeten de kinderen overdag naar bed? Ook deze tent behoort tot de range van BlackOut Bedroom®-tenten van Coleman. Het speciaal ontworpen tentdoek blokkeert tot 99% van het daglicht in de slaapcabines en zorgt er daarnaast voor dat het overdag 5°C koeler en ‘s nachts 1°C warmer blijft. De riante leefruimte wordt van de voortent gescheiden middels een gepatenteerde schanierdeur, te sluiten zonder dat deze luidruchtig dichtgeritst hoeft te worden. Perfect voor ouders die even willen controleren of hun jonge kinderen nog slapen of niet. Het materiaal van de Air Valdes 4 is verder bestendig tegen regen en felle zon en werkt brandvertragend in geval van nood.

Coleman tenten

Bezoek voor meer informatie www.coleman.eu/benelux

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.