Keen breidt de Terradora collectie voor vrouwen uit

Alles ademt TrailFit deze zomer met de all-weather Terradora Ethos

De Terradora collectie, die door KEEN begin 2017 is geïntroduceerd, heeft door zijn unieke stijl en prestatie een golf van energie voortgebracht. Dit activeerde een beweging die door KEEN TrailFit wordt genoemd. TrailFit laat geen pad links liggen, en baant zich een weg door de natuur en stad, waarbij elke kans wordt benut om fit te worden. Met een gestroomlijnd silhouet, trendy stijl en kek kleurenpalet, mixt de Terradora een passie voor sporten in de natuur met een gevoel voor alledaags avontuur datover de hele wereld bij KEEN’s vrouwelijke aanhangers is blijven hangen.

KEEN introduceert voor het voorjaar/zomer 2018 de luchtige Terradora Ethos, een schoen die klaar is voor een warm klimaat en water niet uit de weg gaat. De Terradora familie bestaat nu uit zeven individuele stijlen, de populaire Terradora Classic WP, Pulse & Leather edities meegerekend. De nieuwe Ethos is de perfecte toevoeging aan deze grote groep die ervoor zorgt dat je de hele zomer TrailFit leeft en beleeft.

Terradora Ethos

De Terradora Ethos pronkt met hetzelfde prachtige ontwerp van een feilloze fit en sterke support, dat je in de hele Terradora collectie terugziet. De Terradora Ethos (€109,95) heeft een luchtig, open design dat buitengewoon ademend is en comfort geeft dat perfect is voor work outs in warm weer. Of je nu sport aan de waterkant of stuit op een stroomversnelling buiten de gebaande paden, de Terradora Ethos biedt een ongeëvenaarde variatie die in elk zomers avontuur stand houdt, welk pad je ook kiest. Een duurzaam en waterbestendig PFC vrij en open bovenwerk van synthetisch leer geeft structuur en biedt bescherming. Terwijl een sneldrogende voering, behandeld met Cleansport NXT™, ervoor zorgt dat je voeten fris en droog blijven, zelfs op de warmste dagen.

De Terradora Ethos is nauwkeurig afgesteld op de individuele biomechanica van de vrouwelijke voet. Een verminderd volume bij de wreef en een gevormde leest die smaller is bij de hiel geven je een superieure stabiliteit en zekerheid op onvoorspelbaar of oneven terrein. Een verwijderbaar dual density PU voetbed en low density EVA middenzool met ESS shank vergroten het algehele comfort, de bescherming en demping. De KEEN AllTerrain rubberen buitenzool heeft 4 mm multi-directional lugs en verzekert grip op elk terrein, waar je ook gaat of staat op je TrailFit trips. Met een nauwsluitende pasvorm van het vlugge vetersysteem zit de schoen als gegoten. De Terradora Ethos is gemaakt met een natuurlijk bewegingsbereik, die zorgt voor een zachte energieke run met flexibele performance voor zomerse zindering.

De populaire Terradora Mid WP (€139,95) keert terug voor een tweede zomer vol nieuwe kleuren. Het is een veelzijdige
hybride die geschikt is voor urban of off road avonturen. De schoen mixt de steun van een hiker met de flexibiliteit en het
reactievermogen van een trailrunner. Een schokbestendige lichtgewicht mesh bovenwerk geeft geweldige bescherming en
structuur. Met een ademende mesh voering en een waterdicht KEEN.Dry® membraan blijven je voeten droog en comfortabel
in alle weersomstandigheden. Een lage kraag bevordert de bewegingsvrijheid en dynamische fit. Een gewatteerd paneel
geeft buitengewoon comfort en vermin

De Terradora Ethos is vanaf maart verkrijgbaar bij o.a. Bever.nl

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.