Nederlandse startup Campspace lanceert vernieuwend online kampeerplatform

Campspace

Het nieuwe kamperen is niet groot en massaal, maar klein en vernieuwend als het aan Campspace ligt.

De Nederlandse startup lanceert vandaag een online platform waarop gemakkelijk wereldwijd unieke kampeerovernachtingen te boeken zijn. Van slapen in de woestijn, op het strand tot aan hoog in de bergen; het nieuwe kamperen is verre van saai.

Met het nieuwe platform (www.campspace.com) speelt Campspace in op een groeiende behoefte bij reizigers om hun vakantietijd op bijzondere wijze door te brengen. Het platform combineert een snelgroeiende selectie van unieke kampeeraccommodaties met het gemak van online reserveren en boeken.

De kracht van buiten

Ondanks dat het aanbod enorm verschillend is op het nieuwe online platform, hebben ze toch allemaal één ding gemeen: het gaat over leven in de buitenlucht.

Campspace

‘Kamperen mag dan wat van zijn imago verloren hebben de afgelopen jaren, de kracht ervan is echter nog even groot. De nieuwe generatie moet het gewoon opnieuw ontdekken.’ — Hugo van Donselaar, directeur van Campspace.

Altijd direct contact met de verhuurder

Of je nu luxe wilt kamperen in de woestijn, back to basic wilt slapen in de jungle of bij iemand in de achtertuin logeert; bij Campspace heb je altijd direct contact met de verhuurder. Ze voorzien bezoekers zelfs van handige tips op het platform.

Campspace

Nu te boeken

Vandaag opent de jonge Nederlandse startup Campspace officieel haar deuren voor het grote publiek. Na een korte wervingsperiode gericht op verhuurders, kan iedereen vanaf vandaag unieke overnachtingen in binnen en buitenland boeken op www.campspace.com.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.