Nieuw van Columbia: Outdry Extreme Featherweight Shell Jacket

Columbia introduceert het OutDry Extreme Featherweight Shell Jacket, een superlichte, waterdichte jas die optimaal bescherming biedt tegen de elementen. Het is gemaakt van OutDry Extreme, een waterdicht en zeer goed ademend materiaal met het membraan aan de buitenkant. Dit membraan staat in direct contact met de onderliggende stof en is daardoor onverslijtbaar sterk. De naden van het outdoor jack zijn getapet waardoor ook deze waterdicht zijn.

Voor een nog betere bescherming tegen weer en wind zijn de manchetten, de onderkant en de capuchon verstelbaar. De buitenlaag van de jas bestaat uit een membraan, maar dat wil niet zeggen dat je geen rugzak meer kunt dragen. Integendeel, de jas is helemaal rugzakproof. Door de plaatsing van de zakken op de borstkas kun je tijdens het dragen van een rugzak nog makkelijk bij je spullen komen. Verder is het jack voorzien van ventilatieritsen onder de armen en over de borst.

Informatie

Het Columbia OutDry Extreme Featherweight Shell Jacket is verkrijgbaar in een dames (2 kleuren)- en herenuitvoering (3 kleuren). Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.columbia.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.