Nieuw Event – De Healthy Fest Coast To Coast In Schotland

healthy fest coast to coast

Healthy Fest Coast to Coast voor actieve mannen en vrouwen

Onlangs is in Nederland een gloednieuwe uitdaging aangekondigd: Healthy Fest Coast to Coast dat plaatsvindt op 6 en 7 april in Schotland.

Met Healthy Fest: Coast to Coast Schotland leg je in twee dagen 170 km lopend, fietsend en met de kajak af van de oostkust naar de westkust van Schotland. Deze tocht staat garant voor een ultieme fysieke en mentale uitdaging in de prachtige natuur van Schotland. Vanaf de start bij Nairn, op zaterdag 6 april, trek je over de adembenemende, soms bijna onbegaanbare bos- en bergpaden én maak je de oversteek over Lochness en Loch Leven. Halverwege de grensverleggende tocht overnacht je op Orange Camp in een tent onder de sterren; een magische ervaring. De finish is de dag erna bij het indrukwekkende Isles of Glencoe.

Coast to Coast is voor de actieve mannen en vrouwen en is een echte next-level sportuitdaging voor de (serieuzere) sporter. Kijk voor deelname op www.coasttocoast.healthyfest.nl.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.