Nieuwe verrekijker Binolyt Voyager WP 8×34 (Water Proof)

Bynolyt_Voyager_WP_8x34

Lichtgewicht verrekijker voor actieve natuurliefhebbers

Nieuw van Nederlands kwaliteitsmerk Bynolyt: Voyager WP 8×34 (Water Proof)

ijsvogelDe nieuwe Bynolyt verrekijker Voyager WP 8×34 is bij uitstek geschikt voor actieve natuurliefhebbers. Dankzij het lage gewicht van 420 gram – en dat voor een midsize verrekijker – merk je nauwelijks dat je een kijker meedraagt. De achtmaal vergroting is ideaal voor flora-, vogel- en wildobservaties.

De Voyager geeft een zeer helder en contrastrijk beeld. De multi-coatings op de objectieven zorgen er namelijk voor dat de lichttransmissie optimaal wordt verwerkt, waardoor je minder last hebt van schittering. Het ergonomische scherpstelwiel is erg prettig in gebruik. Dankzij de open-brug constructie is de kijker ook met kleine handen zeer goed te bedienen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De twist-up oculairrubbers en de grote uittredepupil zorgen ervoor dat de kijker ook geschikt is voor brildragers. De oogkapjes voelen comfortabel aan, zijn draaibaar en hebben een instelbare oogafstand om onder andere ongewenste lichtinval te voorkomen. De Voyager is compact dankzij het dakkantprisma, dat wil zeggen dat objectieven en prisma’s recht achter elkaar staan. De prijs- kwaliteitverhouding van de vederlichte Voyager is uitstekend gezien de prestaties en de garantie van 25 jaar.

Informatie

De Bynolyt Voyager 8×34 WP is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. De kijker wordt geleverd inclusief opbergtas en riem. Consumentenadviesprijs € 179 en o.a. verkrijgbaar bij Bever. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Specificaties Bynolyt Voyager WP 8×34

  • Vergroting: 8x
  • Diameter objectief: 34 mm
  • Zicht op 1000m: 124
  • Gewicht: 420 g
  • Uittredepupil: 4,25 mm
  • Close focus: 4m
  • Oogafstand: 17,4 mm
  • Type prisma: Dakkant
Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.