Welkom op het Outdoor Forum

Op het outdoor forum kun je jouw ervaringen en informatie delen met mede-reizigers, buitensporters en natuurliefhebbers.

Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veel gestelde vragen (FAQ) even door. Om berichten te bekijken, selecteer je het outdoor forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. Wil je berichten plaatsen dan vragen wij je even te registreren. Dit doen we om spam op het outdoor forum zoveel mogelijk te voorkomen. Eenmaal geregistreerd, dan kan je inloggen.

Outdoor Forum | OutdoorInfo Magazine - Alles over actief outdoor

OUTDOOR INSPIRATIE
Berichten
Onderwerpen

Bestemmingen

Ken jij of ben jij op zoek naar mooie en inspirerende landen, regio's of plaatsen, deel dan jouw ervaringen of stel je vraag in dit forum.

3
2

Accommodaties

Ken jij prachtige outdoor accommodaties of ben je juist opzoek, deel jouw ervaring.

2
2

Routes

Ken jij of ben jij op zoek naar mooie wandel-, mountainbike, kajak routes, deel dan jouw ervaringen of stel je vraag in dit forum.


2
2

OUTDOOR MATERIAAL
Berichten
Onderwerpen

Materiaal nieuws

De laatste nieuwtjes over buitensport materiaal.

2
2

Vraag en Antwoord (algemeen)

Heb je een vraag over het gebruik van bepaalde buitensport artikelen, stel ze in dit forum?

4
3

Buitensportwinkel ervaringen

Uitstekende service? Onkundige verkoper? Hoge prijzen? Slechte garantievoorwaarden? Deel hier je mening over buitensportzaken.

3
3

Marktplaats

In de buitensportmarkt kun je zelf tweedehands buitensportmaterialen kopen of verkopen. Het aanbieden van opgekochte nieuwe materialen is NIET toegestaan.

2
2

Koken en voeding

Kooktips, aanraders en afraders van compact voedsel en andere voedingsinformatie vind/plaats je hier.

1
1

Boek & Film

Heb je onlangs een goed/slecht buitensportboek gelezen of een mooie film gezien? Hier kun je van gedachten wisselen met andere buitensporters.

1
1

Onderhoud & Reparatie tips

Allerlei tips over het onderhouden en/of repareren van buitensport materialen.

3
2

DIVERS
Berichten
Onderwerpen

Kortingen & Aanbiedingen

Hier vind je interessante kortingen en aanbiedingen en op reizen en outdoor gerelateerde producten.

9
9

Evenementen

Organiseer je een evenement en wil je hierover informeren of heb je een evenement gezien en wil je deze delen, gebruik dan dit forum.

0
0

Overig

Voor alle zaken die je niet op de andere forums kwijt kunt, gebruik je deze.

0
0

  
Bezig

.

Veel gestelde vragen

Het outdoor forum is een online discussiesite. Het outdoor forum is opgedeeld in meerdere onderdelen, waaronder verschillende andere forums, discussies en berichten.

Op de start pagina van het outdoor forum tref je aantal fora. Dit kan je zien als thema’s. Onder de titel van het forum zie je een korte beschrijving van wat het forum inhoudt. Binnen deze thema’s worden de onderwerpen en berichten geplaatst.

Achter ieder forum (thema) staat het aantal onderwerpen en het aantal berichten binnen dat specifieke forum. Tevens zie je een melding van het tijdstip van de laatste reactie.

Als je nu op de titel van een forum klinkt, kom je terecht bij de lijst met onderwerpen in dat forum. Door nu op de titel van het onderwerp te klikken kom je in de discussie van dat onderwerp terecht.

Als je snel een topic of bericht ergens in het forum wilt vinden, vul dan het zoekwoord in de zoekbalk boven aan de pagina of in het zoekscherm aan de rechterzijde. Alle zoekresultaten worden dan weergegeven.

Als je geregistreerd bent, beschik je over een identiteit binnen de forums, een vaste gebruikersnaam voor alle berichten die je plaatst en een openbaar profiel.

Registratie is gratis en geeft je een uitgebreide hoeveelheid mogelijkheden, waaronder:
•Nieuwe topics starten
•Reageren op berichten van anderen
•Je eigen berichten bewerken
•E-mailnotificaties ontvangen als er berichten zijn in topics van jouw keuze
•Privéberichten sturen aan andere leden
•Fotoalbums maken, afbeeldingen plaatsen en reacties geven op andermans afbeeldingen
•Evenementen toevoegen in de kalender
•Een ‘contactenlijst’ aanmaken om snel te kunnen zien wie van je vrienden er online zijn

Hoe moet ik me registreren?

Je registreert je door op de link registreren te klikken boven aan de pagina. Je moet een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen en een geldig e-mailadres opgeven. Daarnaast zijn er nog een paar andere velden die je in moet vullen. Sommige zijn verplicht, andere optioneel. Als je dit hebt gedaan, ben je volledig geregistreerd, maar soms moet je nog op een link klikken in een activeringsmail die naar je e-mailadres wordt gestuurd. Als je dit gedaan hebt, ben je geregistreerd.

N.B. Je bent niet vatbaar voor spam als je je e-mailadres opgeeft, omdat je ervoor kunt kiezen je adres verborgen te houden voor andere forumgebruikers. In sommige gevallen kun je andere geregistreerde gebruikers toestaan per e-mail contact met je op te nemen, maar het systeem zal je e-mailadres niet tonen, tenzij je daar toestemming voor geeft.

Hiervoor is beschreven hoe je een discussie kunt volgen. Onder iedere discussie tref je een invoermogelijkheid om jouw reactie te geven. Tevens kun je hier, voordat je je reactie verzendt, de optie “Houd me op de hoogte van de volgende reacties via de e-mail” aanvinken. Hiermee abonneer je je als het ware op dit onderwerp en word je via e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe reacties op dit onderwerp.

Een nieuwe discussie start je door een nieuw onderwerp aan te maken in het forum waar dit onderwerp het meest thuis hoort. Ga naar het specifieke forum door op de titel van het forum te klikken. Je belandt op de pagina met alle onderwerpen van dat forum.

Onder aan de pagina tref je (als je ingelogd bent) een invoermogelijkheid van een nieuw onderwerp. Definieer een pakkende onderwerptitel. Houd deze kort en bondig. In het onderwerp invoerveld kan je datgene schrijven wat je wilt delen of vragen. Tot slot kan je nog tags vastleggen. Tags zijn trefwoorden die relateren aan het beschreven onderwerp. Met tags kunnen andere gebruikers makkelijker het onderwerp zoeken.

Hierboven is beschreven hoe je een nieuw onderwerp aanmaakt of hoe je onderwerpen kunt vinden. Bovenaan het onderwerp tref een link genaamd “Inschrijven”. Door deze aan te klikken abonneer je je als het ware op dit onderwerp. Van iedere reactie die mede gebruikers op dit onderwerp geven word je via mail op de hoogte gehouden.

Als je een andere vraag hebt betreffende het forum, mail ons dan op info@outdoorinfo.nl.

Vragen over het Outdoor Forum

Heb je vragen over het outdoor forum of vermoed je misbruik, neem dan even contact met ons op via info@outdoorinfo.nl.