Product innovatie: Sea To Summit X-set 21 opvouwbare pan

Sea to summit x21

Sea To Summit X-Set 21, compacte pannenset voor kampeervakanties en meerdaagse trektochten

Sea To Summit introduceert de X-set 21, een slimme pannenset om mee te nemen op kampeervakanties en expedities. Dankzij het ingenieuze vouwsysteem zijn de pan en kommen helemaal plat op te bergen. Ideaal als je alles netjes bij elkaar wilt houden en graag een mooie set wilt hebben.Sea to summit x21

Pan

De Sea To Summit X-Set 21 bestaat uit een X-Pot, X-Bowl en X-Mug. De producten zijn BPA vrij en worden geleverd in een handige opbergpouch. De X-Pot is een inklapbare, volledig uitgeruste kookpan die de hittegeleiding van aluminium combineert met de flexibiliteit van silicone. Een harde geanodiseerde aluminiumbodem zorgt voor een snelle kooktijd en de hoge silicone wanden zijn geschikt voor roeren. De X-Pot heeft een inhoud van 1,4 liter, perfect voor het koken van een maaltijd voor twee kampeerders.

Sea to summit x21

 

Kom

De X-Bowl is een lichtgewicht kom gemaakt van flexibel siliconenmaterialen en kan ook helemaal plat worden opgeborgen. De kom heeft een soepele rand, een maatindeling en een sterke, krasvaste en hittebestendige bodem. Inhoud 650 ml.

Beker

De X-Mug (480 ml) is een perfecte beker en dankzij de compacte pakmaat zeer eenvoudig mee te nemen. De beker is zo klein en plat op te vouwen dat hij zonder enige moeite in je rugzak past. De X-Mug is gemaakt van flexibel siliconenmateriaal en voorzien van stijve ringen die voor voldoende stevigheid zorgen om de beker stevig vast te pakken.

Informatie

De Sea to Summit X-set 21 is verkrijgbaar bij outdoorwinkels zoals Bever en Bergfreunde. Consumentenadviesprijs € 79,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Ook verkrijgbaar in een uitgebreidere versie, de Sea to Summit X-set 31 voor € 107,95.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.