Product Review: Thule AllTrail 35Ltr Dagrugzak ♂️♀️

Thule AllTrail 35

Een veelzijdige, ruime rugzak die is gebouwd om elk seizoen en talloze activiteiten te doorstaan

Het gerenommeerde Zweedse merk Thule is natuurlijk bekend om z’n dak- en fietsdragers en dakkoffers van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast biedt het merk echter ook een zeer interessante lijn reistassen en rugzakken voor de actieve buitensporter of reiziger. En uit deze laatste categorie reviewen wij de Thule Alltrail 35 ltr heren- en damesmodel.

Kenmerken van de Thule AllTrail 35

De Thule AllTrail 35 rugzak is de ideale tas voor tijdens een weekendje weg of voor meerdaagse outdoortochten. De rugzak is gemaakt van stevig 330D ristop polyester en is daardoor bestand tegen een stootje. De gehele serie kent 2 herenmodellen (35L en 45L) in drie kleurvarianten en 2 damesmodellen in 2 kleurvarianten.

Comfort / pasvorm

De Thule AllTrail 35 is een ergonomische rugzak voorzien van gevoerde schouderbanden en heupriem. Daarbij zijn de schouderbanden voorgevormd en van luchtdoorlatend materiaal gemaakt. Dit zorgt voor extra draagcomfort.

Thule AllTrail 35

Zowel de schouderbanden als de heupriem zijn zeer goed instelbaar. Daarnaast is de rugzak voorzien van loadlifters en compressiebanden. Uiteraard ontbreekt ook de instelbare borstband niet. Een mooie feauture van de borstband is dat ie ook in hoogte verstelbaar is. Zo kan je de borstband altijd op de voor jou meest prettige hoogte instellen.

Thule AllTrail 35

Een groot aandeel in het comfort heeft het in hoogte verstelbare rugpand. Hiermee kan het rompdeel tot wel 10cm in hoogte worden aangepast. De rugzak is daarmee geschikt voor ruglengten van 42 tot 52cm voor de man en 27 tot 47cm voor de vrouwelijke rugzakdrager.

Thule AllTrail 35

Tezamen met de verschillende afstelmogelijkheden kan de Thule AllTrail 35 uitermate goed op het lichaam afgestemd worden. Wat leidt tot een zeer comfortabel geheel. De rugzak zit goed compact tegen het rugpand wat voor de nodige stabiliteit zorgt.

Gebruiksgemak / features

De 35 liter aan spulletjes kunnen verdeeld worden over een groot en makkelijk toegankelijk hoofdvak, een voorvak, een vak in het deksel van de rugzak en een klein mesh vak aan de binnenzijde van het hoofdvak.

Thule AllTrail 35 Thule AllTrail 35
Thule AllTrail 35 Thule AllTrail 35

Ook is er in het hoofdvak in separate ruimte gereserveerd voor een drinkwaterzak (apart verkrijgbaar).

Versa-Click: Een leuke nieuwe feature waar Thule haar rugzakken steeds vaker mee uitrust is het Versa-click systeem. Dit systeem stelt je in staat om bijvoorbeeld een houder voor jouw fototoestel, drinkfles of in dit geval de wandelstokken op de heupriem vast te klikken met één eenvoudige handbeweging. De houder voor de wadelstokken is standaard meegeleverd bij het AllTrail model.Heupgordelvak: De heupgordel is voorzien van een mesh gordelvak voor iphone, snacks voor onderweg of andere items die je snel voorhanden wilt hebben.

Thule AllTrail 35

Zijvakken/fleshouders: Naast de hoofd-, top en voorvakken beschikt de AllTrail ook over twee zijvakken voor drinkflesjes. Ook over deze ogenschijnlijk eenvoudige vakken is goed nagedacht. De randen lopen namelijk schuin af waardoor je tijdens het lopen makkelijk de fles of andere spullen uit het vak kunt halen zonder de rugzak helemaal af te doen.

Thule AllTrail 35

Bevestigingslussen: De rugzak biedt met z’n 35 liter aan volume voldoende ruimte voor de meeste dagwandelaars. Wil je toch nog meer meenemen dan bieden verschillende bevestigingslussen op de rugzak de mogelijkheid om je outdoorgear aan de buitenzijde van de rugtas vast te maken. Tevens is de rugzak voorzien van twee lussen specifiek voor wandelstokken of ijsbijl. En om het geheel lekker compact te houden zijn er diverse compressiestraps aangebracht.

Thule AllTrail 35

Regenhoes: De AllTrail is voorzien van een onder het hoofdvak geïntegreerde, afneembare en goed zichtbare regenhoes. Jouw spullen blijven dus gegarandeerd droog.

Geleiding: De drinktuit van jouw waterzak is makkelijk weg te werken in de schouderband.

Duurzaamheid & weersbestendigheid

Het materiaal van alle varianten is het absoluut robuuste rispstop polyester. Het merendeel van de backpack is vervaardigd uit 330D stevig materiaal. De gebieden, zoals de onderzijde, die over het algemeen nog wat mee te voortduren hebben, zijn versterkt met 420D dikke stof. De regenhoes zorgt voor 100% waterdichtheid.

Damesmodel

Het damesmodel kent net als het herenmodel 2 grootten (35 en 45Ltr) in 2 kleurvarianten. Behalve verschillen in de afmetingen en de kleurstelling is het grootste verschil de lengte van het rugband. Thule heeft er rekening mee gehouden dat vrouwen in het algemeen een iets kleiner rugand hebben dan de mannelijke hikers. Het rugpand is daarom instelbaar van 37 tot 47cm.

Tecnische specificaties Thule AllTrail 35

  • Model: herenmodel Mykonos blauw / damesmodel Obsedian
  • Inhoud: 35 liter
  • Afmeting: heren 32x30x61cm  / dames 32x29x58cm
  • Gewicht: 1.26kg
  • Materiaal: 420D dobby poly, 330D ripstop polyester
  • Verkoopadviesprijs: €139,95

De Thule AllTrail 35 is o.a. verkrijgbaar bij online shop Bergfreunde.

Meer weten?

Kijk voor meer info en andere verkoopadressen op www.thule.com.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.