Relaxt De Wereld Over

Eno-Hangmat

In een DoubleNest®-hangmat van ENO verken je super relaxt de wereld. Maar ook in je eigen tuin kun je er samen heerlijk in wegdommelen. De comfortabele tweepersoonshangmat is ruim en desondanks ook prima geschikt om er in je eentje in te liggen. Hij is compact op te vouwen tot een pakketje van 10 bij 14 cm en makkelijk mee te nemen in de aangenaaide foedraal.

ENO introduceert nu een kleurrijke serie met prachtige dessins als Aloha Green, Mantra Blue en Kilim Red. Tip: je ligt het comfortabelst in een hangmat als je niet in de lengterichting, maar er wat schuin in gaat liggen. 

Heavy Duty
Een ENO-hangmat is de leukste manier om tussen je avonturen door op adem te komen en te genieten van het uitzicht. Je kunt erin slapen, lezen, luieren of gezellig bijkletsen met elkaar. Niets is lekkerder dan schommelen in een hangmat.

Elke hangmat van ENO is ultralicht en gemaakt van zacht, ademend en sneldrogend nylon dat je makkelijk kunt uitwassen. Je installeert de ENO in een paar seconden aan de aluminium draadkarabiners. De kwaliteit is Heavy Duty, dat zie je alleen al aan de naden, die drievoudig gestikt zijn. Een ENO DoubleNest-hangmat kan tot 181 kg belast worden.

Informatie
ENO DoubleNest®-hangmat consumentenadviesprijs € 79,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De tweepersoonshangmat is gemaakt van 70-denier High Tenacity Nylon Teffeta, weegt 539 gram, is 2,8 m lang en 1,9 m breed. Ingepakt 10,2 x 14 cm. Ga voor meer informatie naar www.eaglesnestoutfitters.nl.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.