Thule Introduceert Nieuwe Backpackserie In 2018: Thule AllTrail

Thule Alltrail

De veelzijdige Thule AllTrail collectie biedt altijd de juiste mogelijkheden voor elk seizoen en iedere activiteit.

Thule, het outdoor lifestylemerk uit Zweden, komt met een serie backpacks voor dagtrips, korte backpackreizen, excursies, kampeertrips of een weekend weg. De Thule AllTrail collectie kent twee type backpacks, speciaal voor mannen en voor vrouwen, elk in twee verschillende maten: 35L en 45L. Ze bieden een over 10 cm instelbare torsohoogte, zodat de backpack altijd past.

Veel outdoorfanaten zijn op zoek naar een backpack die een groot deel van hun dagelijkse wensen vervult. Daarom heeft de Thule AllTrail een geïntegreerde regenhoes, een apart vak voor een drinkzak, ademende schouderriemen en een beklede heupriem en bekleed rugpaneel. Doordat de torsohoogte over 10 centimeter te verstellen is aan het achterpaneel, draagt de Thule AllTrail altijd comfortabel. Alle spullen zijn direct binnen handbereik dankzij voldoende vakjes en zijritsen. Trekking-stokken kunnen eenvoudig aan de heupriem hangen door de meegeleverde Thule VersaClick Pole Holder. Dit innovatieve koppelstuk voor heupriemaccessoires werkt ook samen met andere Thule VersaClick accessoires (los te koop).

Thule Alltrail

Thule AllTrail is vanaf februari 2018 te koop in een model voor vrouwen en mannen, elk in twee maten: 35L & 45L.

Consumentenadviesprijzen (incl. BTW):
Thule AllTrail 35L: € 139,95
Thule AllTrail 45L: € 159,95

Benieuwd naar de verkoopadressen? Volg ons dan op facebook en blijf op de hoogte.

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto Bring your life biedt Thule wereldwijd een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten voor actieve mensen, zodat ze hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, handige en stijlvolle manier kunnen meenemen.
Thule biedt onder andere fiets- en skidragers, dakdragers en dakkoffers, laptop- en cameratassen, ski- en skischoentassen, rugzakken en producten voor kinderen, zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en fietstrailers. De producten worden verkocht in 140 landen wereldwijd.

Thule is het grootste merk binnen de Thule Group.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.