Thule Maakt Guidepost Collectie 2017 Nóg Comfortabeler En Lichter

Thule Guidepost

Een trekkersrugzak van hoog niveau; de nieuwe collectie Thule Guidepost

Sinds de introductie van Thule´s outdoor backpacks-productcategorie in 2014, zijn er een aantal belangrijke aanpassingen gedaan aan de tassen. Zo ook aan de Thule Guidepost; een lijn met trekking backpacks die beschikken over een perfecte pasvorm, slimme features en ultiem draagcomfort.

Nieuw voor de Guidepost collectie is bijvoorbeeld het extra gestroomlijnde TransHub suspension systeem, en een verbeterde heupriem die zorgt dat het gewicht van de tas goed op de heupen komt te liggen. De tassen beschikken nog steeds over wel 270 verschillende aanpassingsmogelijkheden, maar het nieuwe QuickFit schouder-harnas zorgt ervoor dat de schouderbanden nu ook nog in te stellen zijn in drie verschillende breedtes.

Thule Guidepost

De Thule Guidepost collectie bestaat uit drie verschillende modellen. De 65L uitvoering in een mannen- en vrouwenvariant is perfect voor een weekendtrip. De 75L, voor mannen en vrouwen, is ideaal voor een week lang backpacken en voor de uitgebreidere backpack-avonturen is er ook nog (nieuw in 2017) een 85L model voor mannen (in plaats van de bestaande 88L uitvoering).

Omdat gebruiksgemak zo belangrijk is tijdens het backpacken, beschikt de Guidepost over een innovatieve VersaClick heupriem. Deze heupriem is geschikt voor verschillende verwisselbare VersaClick-accessoires, zoals de waterproof Rolltopp Safezone (inclusief), een waterfles-hoes en een traditioneel ritsvak (apart verkrijgbaar). Hierdoor is het mogelijk om de backpack aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast blijven je spullen veilig opgeborgen en altijd binnen handbereik.

Ook nieuw voor 2017 is de PowerPocket in het bovenvak van de tas. Hierin kun je gemakkelijk je kleinere elektronica en oplader kwijt. Verder beschikt de Guidepost over een verwijderbare regenhoes en het slimme Lid-to-Summit systeem, waardoor de flap van alle Guidepost-tassen gemakkelijk om te vormen is tot een 28-L dagrugzak.

Thule Guidepost

Kenmerken van de Thule Guidepost Collectie

  • Gemakkelijk te verstellen (15cm voor torso) voor een perfecte pasvorm en 3 verschillende verstelmogelijkheden voor breedte van de schouderbanden.
  • Meer draagcomfort dankzij het Transhub suspension systeem en verbeterde heupriem.
  • Customizable heupriem, geschikt voor de verwisselbare VersaClick accessories (waterproof rolltop vak inclusief; andere accessoires worden los verkocht).
  • Lid-to-Summit systeem, waarmee de flap van de backpack om te vormen is tot een 28-L dagrugzak
  • Je spullen blijven droog dankzij verwijderbare regenhoes.
  • Ademend rugpaneel houdt je rug droog.
  • Gemakkelijk toegang tot je spullen dankzij lange rits aan zijkant
    van de tas.

Online verkrijgbaar

De verkoopadviesprijzen van Thule Guidepost zijn €279 (65L), €299 (75L) en €329 (85L) en o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande officiele Thule dealers:

  • Bever

Binnenkort bij OutdoorInfo een uitgebreide product review van de Thule Guidepost.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.