Vakantie Thuis: Zet Een Tent In Je Tuin

regatta kolima

De Regatta Kolima opblaasbare familietent zet je makkelijk en snel op dankzij luchtbuizen. Er komt dus geen tentstok aan te pas en je hebt toch een heel solide tent. Ideaal voor de camping, maar ook om thuis te kamperen. Zo heb je de hele zomer een heerlijk vakantiegevoel in je eigen tuin.

De 3-persoons tent heeft een ruime woonkamer, een luifel aan de voorkant en een verduisterde slaapkamer. De leefruimte is voorzien van heldere ramen voor goed zicht en optimale lichtinval. Meerdere ventilatieopeningen en gaasdeuren laten lucht door en houden insecten buiten. Het luifel biedt beschutting tegen zon of regen. De vertrekken hebben strategisch geplaatste opbergvakken voor nog meer ruimte.

Waterdicht

De Kolima heeft een waterdichte Hydrofort 70D buitentent met een waterkolom van 5000 mm en een slijtvast, ingenaaid grondzeil. Alle gebruikte stoffen zijn brandvertragend. Opvallende scheerlijnen zorgen voor extra zichtbaarheid. De tent is voorzien van rechte wanden wat zorgt voor meer stahoogte. Je bergt de Kolima eenvoudig op in een stevige opbergtas.

Informatie

De Regatta Kolima 3-persoons tent is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs € 850. De Kolima is er ook in een 5-persoons uitvoering ad € 1200. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.