Voor elk interieur een passende tafel

Voor elk interieur een passende tafel

De tafel vormt doorgaans het centrale punt in de woonkamer. Het is de plek waar wordt gegeten, gespeeld en gewerkt. Doordat de tafel zo’n belangrijke functie bekleedt, staat hij vaak centraal in de ruimte. Het is hierdoor niet alleen maar van belang dat de tafel functioneel is. Maar de tafel dient qua uitstraling ook te passen bij de rest van het interieur. Gelukkig is er met het grote aanbod tafels voor elk interieur een passende tafel te vinden.

Allerlei verschillende soorten tafels

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tafel zal je ontdekken dat het aanbod groot is. Dat geldt ook voor het aanbod hoge tafels. Voor wie dacht dat hoge tafels slechts in één kleur verkrijgbaar waren, heeft het mis. Je kunt een bartafel tegenwoordig in allerlei diverse kleuren, maten en materialen verkrijgen. Heeft jouw woonkamer een industriële uitstraling? Dan zijn er diverse tafels die hierin perfect zullen integreren. Kies bijvoorbeeld een tafel die voorzien is van een eikenblad. Deze lichte houtkleur is perfect te combineren met een matzwart onderstel. Stijl het geheel vervolgens af met mooie barkrukken in dezelfde kleur als het onderstel. Met deze set ben je verzekerd van een eyecatcher in jouw industriële interieur.

Jouw tafel personaliseren

Wil het ondanks het grote aanbod maar niet lukken om jouw perfecte tafel te vinden? Maak je dan vooral geen zorgen. Je kunt namelijk geheel naar je eigen smaak zelf jouw tafel samenstellen. Het personaliseren van jouw tafel gaat verder dan het enkel kiezen van een tafelblad. Zo kun je ook zelf bepalen van welk onderstel de tafel voorzien moet worden. Tevens kun je de afmetingen van de tafel zelf invullen. Doordat het mogelijk is om zelf jouw tafel samen te stellen, kun je daadwerkelijk jouw droomtafel realiseren. Wil je jouw tafel echt compleet maken? Kies dan ook voor mooie bijpassende barkrukken voor een écht stijlvol geheel.

Hoge tafels voor buiten

Hoge tafels voor buiten

Wil je op mooie zomerse dagen ook buiten van jouw tafel kunnen genieten? Dat kan! Er zijn namelijk diverse bartafels verkrijgbaar die zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn. Kies bijvoorbeeld voor een tafelblad van spoorbielzenhout of Siberisch lariks. Deze materialen zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij deze grote weerbaarheid kun je tafels van dit materiaal zowel binnen als buiten plaatsen. Dit geldt ook voor tafels met een tafelblad van Douglashout of dennenhout. Ook deze houtsoorten zijn weerbaar tegen alle weersomstandigheden. Ook als je een hoge tafel voor buiten zoekt, is er dus keuze genoeg. Voor welke tafel kies jij?

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.