Waterdichte Toilettas Voor In Het Vliegtuig

nite ize tru zip

De RunOff Waterproof 3-1-1 is een ideale toilettas voor in het vliegtuig. De tas voldoet aan de internationale vliegregels voor handbagage waarbij je vloeistoffen (max. 100 ml) mag meenemen in een transparante zak tot 1 liter. De toilettas is waterdicht zodat je koffer droog blijft mochten er spullen gaan lekken onderweg.

Er gaat geen vloeistof naar buiten, maar er komt ook geen vloeistof binnen. De multifunctionele tas is daarom ook prima geschikt om waardevolle spullen als smartphone, medicijnen en paspoort droog te houden. Bijvoorbeeld op het strand, in de kajak, in je rugzak of op wintersport.

TRU-zip
De RunOff is voorzien van een gepatenteerde TRU-zip die door Nite Ize is ontwikkeld. Het is ‘s werelds eerste water- en stofdichte rits die je heel soepel dichtschuift. De rits heeft geen tanden, maar werkt op basis van mechanische vacuümtechnologie waardoor een krachtige sluiting ontstaat.

De tas is gemaakt van TPU, een combinatie van hard plastic en silicone waardoor de tas tegelijk flexibel en vormvast is. Het materiaal kan niet breken, trekt geen stof aan en krast nauwelijks. Het compartiment van de RunOff 3-1-1 is 17 cm hoog en 28 cm lang.

Informatie
De RunOff Waterproof 3-1-1 van Nite Ize is verkrijgbaar bij de outdoorwinkel en via webshops. Winkelprijs: € 42,99. De RunOff is al verkrijgbaar vanaf € 29,99 in meerdere formaten. Kijk voor meer informatie op www.nite-ize.nl.

Redactie
Bij OutdoorInfo willen we inspireren door mooie verhalen, coole bestemmingen, uitleg over materialen en nog veel meer. Een actieve outdoor lifestyle begint bij OutdoorInfo.