Zakelijk – Adverteren

Zonder samenwerking geen succes!

OutdoorInfo is hét grootste outdoor platform van Nederland dat inspireert en informeert over actief outdoor (o.a. wandelen, actief kamperen, mountainbiken, kajakken, etc). We schrijven over inspirerende outdoor bestemmingen, geven informatie over buitensportmaterialen en -activiteiten, bieden koopinformatie in de vorm prijsvergelijking, koopgidsen, product reviews en nog veel meer.

vergroot het succes van uw onderneming door een gerichte online benadering

Met duizenden bezoekers per maand is OutdoorInfo een zeer interessant platform voor ondernemers die zich specifiek op de outdoor doelgroep willen richten.

Voor fabrikanten, distributeurs en PR-bureaus

Fabrikanten, distributeurs van buitensportartikelen of PR-bureaus bieden we uitgebreide advertentiemogelijkheden om merk en/of specifieke producten te promoten.

Daarnaast verzorgen we op verzoek product reviews waarbij onze reviewers een eerlijk en onafhankelijk oordeel geven over producten die onder de aandacht gebracht moeten worden.

Voor winkeliers

Ook voor winkeliers bieden we een zeer uitgebreid scala aan advertentiemogelijkheden om winkel en producten onder de aandacht te brengen.

Tevens bieden we (online) winkeliers de gelegenheid om het eigen productassortiment te tonen op de Prijsvergelijk website. Onze bezoekers zijn over het algemeen consumenten die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Met duizenden bezoekers per maand zijn onze bezoekers dus potentiële klanten voor jouw bedrijf!

Voor toerisme bureaus

Voor toerisme bureaus is OutdoorInfo hét ideale platform om vakantieregio’s of specifieke reizen onder de aandacht te brengen door middel van advertenties, reisaanbiedingen of content concepten.

Voor outdoor evenement organisatoren

In de Outdoor Agenda van OutdoorInfo kunnen outdoor evenement organisatoren gratis hun evenement promoten door gebruik te maken van onze gratis evenement aanmeldservice. Daarnaast kan het evenement extra gepromoot worden in de nieuwsbrief en/of de social media kanalen. Bekijk de mogelijkheden op de pagina Voor organisatoren.

Voor outdoor opleiders

Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in outdoor opleidingen, trainingen, cursussen en dergelijke is er een mogelijk om het moment in de Outdoor Agenda van OutdoorInfo op te nemen.

Vraag naar de mogelijkheden

Verleid de outdoorliefhebber en vergoot het succes van uw onderneming. Samen zorgen we voor succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of info@outdoorinfo.nl.

Contact met OutdoorInfo.nl

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.